Pitkästä aikaa taas kirjoittelen tänne, on ollut huima kiire, eikä ole ollut kovinkaan paljoa aikaa kirjoitella.

Elikkä siis Domille kuuluu oikein hyvää, poika on kasvanut paljon. Ahkerasti olemme koirapuistossa käyneet ja on paljon koirakavereita saatu. Pari tolleriakin olemme tavattu koirapuistossa Pipsa ja Roki. Pipsa oli n. 2 vuotias narttu tolluska ja Roki myös n. 2 vuotias uros tolleri.

Domilla on nyt kaikki rokotukset, viimeisimmät rokotus kerrat, olivat kun rabies rokote annettiin. Rabieksen anto meni oikein hyvin, hieman oli kutinaa sen jälkeen, mutta pian se meni ohi.

Olisimme mielellämme menneet Domin kanssa Kervalle, Match Showhun, mutta Domilla jäi rabies rokotteen varoajasta 3 päivää vajaa, joten hän ei pääse mätsäriin. Menen mätsäriin kaverini tiibetinpsanieli uroksella Tessulla, tessusta saa tietoa seuraavasta osoitteesta: http://koti.terrieri.net/taonjatessun/tessu.html       Hieman mätch show jännittää, mutta täytyy nyt koota itsensä ja mennä esittämään Tessu. :)

Me menemme luultavammin ensimmäineen mätsäriin tässä maaliskuussa, mätsäri on Hyvinkäällä. Sitten menemme 4.4. pentunäyttelyyn.

Ilmoittauduimme Domin kanssa tollerileirille 09. Paljon on tolleri tuttuja leirille tulossa:) Me otimme leirin aikaiseksi treenilajiksemme etsijäkoira. En itse kovinkaan paljoa tuosta lajista tiedä, joten otan mielenkiinnolla kaiken tiedon siitä vastaan!

Olen myös kotisivuille hieman uusia kuvia laitellut ja muutenkin heiman kunnostellut, on harmiksi hieman päivittely jäänyt vähille:/ Myös uusi yläkuva on suunnitteilla.

Vapaana olen pitänyt Domia pari kertaa. Menimme kerran Petikon mettiin ja päästimme Domin vapaaksi, todella heinosti poika pysyy lähellä eikä lähde huitelemaan omiin suuntiin.

Yritän tässä paljon kirjoitella tänne, että näin:)