Kun olin tullut koulusta, tiistaina 17.3.09 lähdimme Domin kanssa kävelemään kohti Petikkoa. Olimme sopineet oivan tapaamis paikan. Saavuttuani Petikon Ykkösanttilan luo näimme piakkoin Mairen ja Eevan.

Minusta tuntui, että Domi tunnisti äitin ja se sitä yllätys paljon enemmän härnäili kuin muita. Onneksi äiti osasi pitää poikansa kurissa;) Lähdimme kävelemään läheiselle metsä aukiolle, jossa koiratkin saivat olla vapaana. Molemmat tollerit ilmiselvästi nauttivat vapaana juoskentelusta! Molemmat koirat innoissaan leikkivät ja nauttivat luonnosta:)

Matka oli oikein mukava ja saimme Mairen omistajankin kanssa vaihdella kuulumisia ja keskustella tollereista. Maire oli yllättävän vaalea tolleri, mitä kuvista oli nähnyt niin oli näyttänyt paljon tummemmalta. Maire oli kuulemma pennut saadessaan tiputtanut melkeinpä kaikki karvansa. Tunnen yhden toisenkin vaalehkon tollerin, Novan. Itse en kovasti Novasta enkä muutenkaan vaaleahkoista tollereista tykkää, mutta Maire oli suuri poikkeus!

Hän oli mielestäni todella kauniin värinen ja luonnekkin vaikutti mitä ihailtavalta <3. Huomasin kyllä, että Domille oli periytynyt paljon piirteitä Mairesta. Maire oli kuulemma pentuna ollut aikamoinen hansa varas. Domi on myös hanskavaras ja ilmeni kyllä muitakin piirteitä joita Domilla ja Mairella oli yhteisiä;) Mairelle suunnitellaan uutta pentuetta syksyksi.