Tähdimme tänään tolleriporukalla uimaan Hyvinkään koirauimalaan. Pääsin kyydillä Vantaanpuistoon, jossa asui Domi velipuoli Trindy`s M.Shumaher "Jaki". Pääsimme Jakin omistajien kyydillä Hyvinkäälle. Lähdimme matkaan ja Domi sai istua takapenkillä. Oikein nätisti se siellä oli. Perille päästyämme, oli viemä aikaa uintiaikaamme. Odottelimme Aptus Hallin pihassa muita tollereita Helmiä ja Pipsaa. Helmi ja Pipsa olivat Jakin pentuja. Vähän ajan kuluttua tollerit saapuivat.
Koirilla oli oitis kiire mennä moikkaamaan muita. Kaikki muut olivatkin tuttuja, mutta Domi oli aivan uusi ilmestys. Muut tollerit pitivät Domista eikä kenenkään kanssa tullut eripuraa.

Lähdimme kohti uimalaa. Uimalan sisällä oli allas ja erilaisia huoneita. Olimme Domin kanssa käyneet täällä ennenkin match shown yhteydessä katsomassa paikkaa. Menimme jo valmistautumaan ja sovittamaan liivejä koirille. Uimaopettaja neuvoi minkä kokoiset liivit sopivat kullekkin.
Sopivat liivit löydettyä menimme allas puolelle. Altaalla uimaopettaja otti yksi kerralla koiria vastaan. Ensimmäisenä meni Helmi, joka huomattiin aikamoiseksi vesipedoksi:) Sitten meni Pipsa joka myös ui erittäin reippaasti. Sitten menimme me. Altaaseen mentiin ns. krampeilta jota pitkin mentiin veteen. Domia hieman kramppi pelotti ja jouduimmekin hieman punttaamaan sitä veteen. Veteen päästyään myös Domi vaikutti tykkäävän uinnista, uimaopettaja ohjasi koiraa liivien kantokohdasta ja minä menin altaan reunalla heitellen palloja ja muita leluja. Domi ui altaan päästä päähän! Taas maalle tultuaan se sai hauskoja hepuleita ja juoksenteli päättömästi edestakaisin altaan reunoja. Domin jälkeen meni Jaki, jolle myös kramppi osoittautui pelottavaksi. Kun se kuitenkin päästiin alas, meni uiminen varsin hyvin!

Kaikki koirat menivät järjestyksessä uimaopettajan kohdolla uimaan. Omaa vuoroa odotellessaan pystyi myös itse houkutella koiraansa veteen. Heitin Domille paria lelua veteen, sille tuli hirveä hätä, että nuo lelut on pakko saada!!! mutta sitten kuitenkaan uskallus ei riittänyt suoraan veteen talsimiseen. Domi meni reunoille ja yritti kurkottaa kohti lelua, kerran kurkottaessaan se molskahtikin suoraan veteen. Veteen mentyään se haki lelun ja uiskenteli ympäri allasta. Hieman uituaan se tuli taas maalle ja sai hirveitä hepuleita, niitä oli hupaisaa katsoa, kun Domi juoksenteli ympäri altaan reunoja aivan päättömästi=D
Kyllä se kerran uskaltautui kramppia pitkin menemään noustamaan leluja!

Uintireissu meni todella mukavasti. Kaikki tollerit olivat kivoja ja alku nahkeuden jälkeen alkoi Domistakin uinti sujua;)
On jännä nähdä miten sitten mökillämme, jossa on järvi vieressä niin miten se siellä menee uimaan. Luulen, että aika helposti, koska siellä on matala ranta johon voi suoraan mennä ilman kramppeja.

Oli kyllä kaikinpuolin ihana päivä niin meille ihmisille kuin koirille. Tulemme mielellämme taas mukaan uintireissuille jos sellaisia joku järjestää. Reissun jälkeen Domi oli aivan väsynyt ja nukkuikin melkeinpä koko loppu illan!