Domi tuli aamulla katsahtamaan minua, että nukunko vielä (?). Se nuoli kasvoni ja yritti hoputella ylös. No hyvä on, lähdin käyttämään sen pikaisesti ulkona. Sinne se teki hienosti kakat ja pissat. Palasimme kotiin ja jatkoin nukkumista. Myöhemmin aamulla Domi sai ruuan. Lähdimme siitä piakkoin ulos. Menimme hihnassa lähimmälle koirapuistolle. Valitettavasti puistossa ei ollut ketään, joten jatkoimme matkaa. Suuntasimme kohti Myyrmäen koirapuistoa, tiesin kivan metsälenkin jossa Domikin saisi olla vapaana. Matkasimme koirapuistolta, koirapuistolle. Reippaasti Domi käveli reilut 2km. Myyrmäen koirapuistolla ei myöskään ollut koirakavereita. =/

Harjoittelimme Domin kanssa paria temppua ja vahvistimme opittua istu,maahan,anna tassu,ympäri,katso! VAU! Istu,anna tassu Domi osaa todella hyvin ja mielestäni siinä ei ole enään petrattavaa. Maahan meno sujuu hyvin, mutta vielä pienehköllä käsi avustuksella, yritän paraikaa karsia käsiavustusta siitä pois ja Domi menisi pelkästä käskystä. Yksi eräs mukava ja yksinkertainen temppu on ollyt ympäri. Käytämme siitä opetussanaa " viuh ". Domi osaa ympäri käskyn hienosti. Käsiavustuksella menee upeasti ja ilman käsiavustusta se menee satunnaisesti. Vielä on kuitenkin harjoiteltavaa paljon!

Piakkoin koirapuistoon saapui saksanpaimenkoira, narttu. Domi ei piitannyt nartusta, vaan mielummin juoksenteli ympäri puistoa, hepuleita saaden =D. Narttu kuitenkin lähti pian ja paikalle tuli labradorinnoutaja narttu Nessu. Nessu oli kauniin näköinen labbis. Hänellä oli myös hirmu mukava omistaja, jonka kanssa oli mukava jutella koirista ja erityisesti noutajista. Sain jonkin verran uuttakin tietoa, Nessun omistajalta. Nessu oli 11k, silti Nessulla ja Domilla oli mukava leikkihetki. Molemmat painivat ja purivat toisiaan. Pian puistoon saapui myös jackrusselinterrieri. Uusia puheenaiheita ilmeni ja koirat leikkivät onnellisina. Siinä se parituntia vierähti ja Domistakin huomasi väsyvyyden.

Lähdimme sitten kotimatkalle, Domi sai edelleen mennä aivan vapaana Variston koirapuistolle asti. Oikaisimme puiston läpi ja puistossa oli 2 pientä sekarotuista koiraa. Vieraat koirat olivat kuitenkin vanhempia 7 ja 9 vuotiaita, eikä niitä enään nykynuoret kiinnostaneet;) Vartin me olimme puistossa ja Dom ikatseli minua anovaisena, että:- ÄÄH, mennään jo noi vanhukset ovat ihan tylsiä. =D

Domi joutui hihnaan, kun liikuimme tien reunaa pitkin. Domi oli jo aika väsyneen näköinen. Saatoin olla Domin kanssa hieman liian kauan ja kaukana, koska meillä oli n. tunnin päästä TOKO-koulutus jossa pitäisi sitten jaksaa. Domi sai hieman ruokaa (ei paljoa, jotta motivointi säilyisi). Ja meni hetkeksi lepäämään. Kaikki olennaiset kerättyämme ja uudet makupalat taskuun iskettyä lähdimme. Olin ostanut Domille aivan uusia makupaloja. Ne olivat siltikin liian isoja kokonaisiksi, mutta onneksi ne olivat pehmeitä ja helposti puolitettavia. Ne sisältivät riisiä ja lammasta. Domilla ainakin maistui!

Lähdimme sitten taas kerran tokoilemaan;). Pääsimme autokyydillä ATD:n koulutushallille. Odotimme hallivuoroamme ja vaihdoimme viikon kuulumiset muiden pentukurssilaisten kanssa. Kellon ollessa tasan kolme, astelimme sisään ovesta. Otimme hyvän paikan ja asetuimme. Kurssiohjaaja tuli kiertämään kaikkien koirien luona ja tarkisti ns. "kotiläksyn". Kotiläksynämme oli treenata istu,maahan,anna tassu,seiso. Kaikki sujuivat yllättävän hyvin ja saimme paljon kehuja! <3 Läksy oli sisi hyvin tehty.

Kun ohjaaja oli tarkistanut kaikkien koirakkojen kotiläksyn, siirryimme seuraavaan koulutukseen. Menimme tiiviiseen rinkiin. Ohjaaja otti koiran itsellensä ja sen omistaja meni ringin ulkopuolelle juoksemaan ja huutamaan koiran nimeä. Koiran oli tarkoitus juostu suorintatietä omistajansa luokse, jossa omistaja palkkaa koiransa super palkalla. Meillä harjoitus sujui hyvin. Saimme luvan aloittaa ja lähdin juoksemaan, Domi ei hetkeäkään epäröinyt vaan oli jo heti rientämässä luokseni. Se rynni toisten koirien ohi ja tuli oitis luokseni. Annoin sille tripla kehut ja palkkiot! <3. Domilla tehtävä meni yllättävän hyvin, koska paikalla oli myös koiria jotka eivät yhtään välittäneet emännän käskyyn, vaan mielummin olisivat muiden koirien luona. Oli myös koiria, jotka kiinnittivät aivan alussa huomion omistajaansa, mutta eivät rynnineet muiden koirien ohi, mamman luo, vaan jäivät lähimmän koiran luokse tuttavuutta tekemään. Harjoitus oli tosiaan monelle koiralle todella vaikea, mutta meille ja niillä parille muulle harjoutus oli helppo! =D.

Sitten ohjaaja tuli keräämään jokaiselta koiran omistajalta yhden namin. Hän asetti namit lautaselle ja lautanen laitettiin keskelle hallia. Joinen koirakko tuli jonossa namilautasta luo, ja tarkoituksena oli houkutella koira "oikeilla" nameilla pois "kielletystä namilautasesta". Domi, maailman ahneinen koira oli heti hirveällä vedolla menossa kiellettyjen namien luo. Tämä harjoitus oli meille todela vaikea. En tosiaankaan meinannut saada  houkuteltua Domia luokseni. Täytyy todella paljon tulevan viikonaikana tuota harjoitella!

Tuollaisia harjoituksia meillä oli. Tokoilun jälkeen lähdimme vielä lenkille Domin yhden parhaimmista kavereista sekarotuisen, n. 7kk sekarotuisen uros koiran Wassun kanssa lenkille. Wassun ja hänen omistajansa kanssa teimme mukavan lenkin, jolla saivat koiratkin juoksennella vapaana. Opetin Domille matkalla sitä, että hanskoja ei saa viedä! Se oli vaikea opetettava, eikä se mennyt sen perille=/. Pojat juoksivat ja temmeltivät matkalla. Näimme matkan varrella myös muita koiria sekä tolleri Novan. Novalla oli tänään kiukku päivä kun se hieman äksyili Wassulle ja Domille. Sellaisia ne nartut ovat! :P

Lenkiltä vielä suunnistimme lähi koirapuistolle, jonne tuli seuraksemme Mandi, Manchesterinterrieri ja Peppi, Ranskanbuldoggi. Niin saivat pojat ja tytöt leikkiä. Koirapuistolta menimme oitis kotia. Domi oli super väsynyt poika sen jälkeen ja nukkui nätisti koko loppu illan!:)

MUUTA:

- Domi näkee maanantaina 23.3.09 velipuolensa Jakin.

- Menemme Hyvinkäälle pentu match showhun 29.3.09.

- Meitä jännittää todella paljon 4.4. pentunättely!!