Tässä kerron hieman kuulumisia. Domi senkun kasvaa ja kasvaa..... tuntuu, että joka aamu kun herää niin Domi on kasvanut jo ihan super paljon. Löysimme Koirakoulu PieniKoiruudesta ilmoituksen tammikuisesta Taaperokurssista 2-5kk pennuille. Tartuimme tilaisuuteen ja varasimme itsemme sinne. Nyt meitä odottaa siis 3 kertainen taaperokurssi. Oli kiva kuulla, että taaperokurssi ei vaatinut vielä kaikkia rokotuksia, vaan pystyi menemään jo leikkimielessä ilman rokotuksiakin.

Joulun alla riitti vilskettä kaikilla. Ennen Joulua tuotiin kuusikin meille, Domi ihmetteli kuusta hieman mietiskellen, että mikä tuo on? Joulu aattona herkuteltiin ja saatiin lahjoja. Meidän syödessä jouluruokia, sai Domi syödä puhvelin kärsää;) Tuo pieni puhvelin nenu sai sen ajatukset kokonaan sille... Lahjojen vuorolla, osui Dominkin kohdalle 3 pakettia, papereineen. Domi tykkäsi repiä paperit ja halusi niitä vielä senkin jälkeen retuuttaa... Paketeista löytyi pieni sininen olio joka vinkuu, hieno musta koiranhuivi, jossa lukee:- TOTTAKAI OLEN SÖPÖ <3, vinkuva juna ja ruoka/juoma alusta ja sitten löytyi vielä hieman järsittäviä luita. Kyllä Domi tykkäsi kovasti lahjoistaan. Minä sain myös lahjaksi Tuire Kaimion:- pennun Kasvatus kirjan josta on aivan varmasti hyötyä meille, saimme myös Domille pentukirjan. Sinne on kiva lisätä pentuajan muistiinpanoja.

Kun Joulusta sitten ohi päästiin niin lenkitkin pitenivät. Nykyään teemme Domin kanssa jo pidempiä lenkkejä. Koirakavereita ollaan paljon nähty ja niitä on tehnyt mieli mennä haistelemaan, rokotusten takia joitakin koirakavereita joudutaan tervehtimään hieman kauempaa... Varasimme Domille 12vk rokotukset. Domi on 11vk ja ensi maanantain 5.1.2009 Domilla on Eläinsairaala Aistissa lääkäriaika rokotuksille=)

Tänään olimme myös Osku niminen Kääpiösnautserin kanssa ulkoilemassa. Teimme iltalenkkiä lähiseudulla kaverini kanssa, jonka hoitokoira tuo Osku on. Osku oli jo 6 vuotias seniori herra, eikä sitä enään nuo nuoret kiinnostaneet kovastikkaan. Domia taas kiinnosti Osku ja Oskun päällä oleva takki, jota se yritti koko matkan repiä!

Että tälläistä on nytten tapahtunut, vielä voin sanoa, että Domi on oppinut todella hyvin asioita ja osaa nytten todella hienosti istua ja antaa tassua. Maahan menoon ei olla vielä keretty mennä. Vapaana se pääsee ulkona juoksentelemaan turvallisissa paikoissa ja luoksetulonkin se hyvin oivaltaa.... Domin kanssa ollaan ajateltu mennä vuoden 2009 kesäkuussa järjestettävään tollereille tarjoitettuun Tollerileirille. Leiri järjestetään Jämsässä, Himoksella n. 3tunnin ajomatkan päässä. Vielä ei ole varmaa pääsemmekö sinne menemään mm. kyytien takia. Domin pitäisi myös emänsä Hedera´s Dancing Queen "Maire" nähdä jokupäivä. Maire asuu aivan vajaa 2km päässä meistä=) Domin isä Littleriver´´s Lapland Hunter on kuulemma tällähetkellä Tanskassa siitoskäytössä.

Uusi Vuosi on huomenna ja raketit lentelee taivaalla. Mitä nyt jo aikaisemmin ollaan raketteja paukuteltu niin Domi ei ole ollu moksiskaan raketeista, se selviää sitten huomenna, että miten poika suhtautuu isoihin raketteihin....

Että näin meillä;)